Lifestyle

A szivárványcsaládokat támogatja Gabriela Spanic

Gabriela Spanic a Paula és Paulina című sorozatban (b) és napjainkban

 

A venezuelai színésznő, aki a világhírt a mexikói gyártású Paula és Paulina (La usurpadora) című szappanoperának köszönheti, sajátos helyzetben van. Hiszen akik itthon nem ismerik az 1998-as sorozatot, azoknak a neve nem sokat mond – de ide kattintva azért gyorsan megismerkedhetnek vele.

A melegikonnak számító Spanic október 10-től a TV2 showműsorában, a Dancing with the Stars-ban fog táncolni, számunkra pedig azért érdekes a személye, mert régóta az LMBTQ közösség elkötelezett támogatója.

Méghozzá annyira, hogy 2017-ben például ő volt Mexikóvárosban a helyi pride felvonulás hivatalos királynője.

 

 

Ennél azonban fontosabb, hogy a 46 éves színésznő aktívan támogatja a szivárványcsaládokat. Dél-Floridában élve például arra biztatta rajongóit, szavazzanak nemmel arra a helyi törvénytervezetre, amely megvonta volna az egészségügyi ellátásra való jogosultságot az azonos nemű pároktól. Erről így beszélt a People magazin spanyol nyelvű kiadásának adott interjújában:

„Vannak meleg apukák, akik sokkal jobb férfiak, mint a saját fiam apja. Sokat veszekedtünk, mert nem fogadta el, hogy vannak meleg barátaim. De ők azok, akik segítenek és támogatnak a fiam felnevelésében, ő meg a telefont se vette fel, hogy megtudja, hogy van a saját gyereke.”

2016-ban pedig kisebb botrányt okozott, amikor Mexikóban egy honlap azt terjesztette, hogy Spanic valójában leszbikus. Az akkor egyedülálló színésznő ugyanis egy nála húsz évvel fiatalabb nővel élt együtt, és végül a közösségi médiában adott ki egy nyilatkozatot, miszerint közte és Sarah Castro között nincs semmi, csupán barátok.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin