Színes

A Szexoktatás újabb főszereplője távozik a sorozatból

Tanya Reynolds, a Szexoktatás sztárja bejelentette, hogy távozik a Netflix sikersorozatából. Míg a nézők az úttörő történetvezetéséért és a szexpozitív témáiért dicsérték a sorozatot, a rajongók a karakterek sokszínűségéért is odavoltak.

Sajnos azonban Reynolds imádott karaktere, Lily Iglehart a következő évadban már nem csatlakozik Otis Milburnhöz és társaihoz. A színésznő a Radio Timesnak adott interjújában közölte a hírt.

Nem térek vissza, ami szomorú, nagyon szomorú” – mondta. „Ilyen a természetes fejlődése ezeknek a sorozatoknak – amikor ekkora a szereplőgárda és ennyi karakter van, azt hiszem, el kell engedni néhány régebbi karaktert, hogy helyet csináljanak az újabbaknak, ami teljesen helyes, így kell történnie.

Bár a sorozatban töltött ideje véget ért, Reynolds nem neheztel. „Imádtam minden percét, és teljes szívemből szerettem Lilyt. A három évad tökéletes mennyiség volt számomra„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tanya Reynolds (@tanyaloureynolds) által megosztott bejegyzés

 

Reynolds távozásának híre mindössze néhány nappal azután érkezett, hogy Patricia Allison – aki a képernyőn Lily barátnőjét, Ola Nymant alakítja – bejelentette távozását a sorozatból.

Nagyon, nagyon szerettem a Szexoktatásban szerepelni, Ola karakterében. De sajnos a negyedik évadra már nem csatlakozom a csapathoz” – árulta el a Captial Xtra-nak.

A Szexoktatás első három évada elérhető a Netflixen. A negyedik évadban – egy tavaly őszi castingfelhívás alapján – két új, transznemű karaktert is megismerhetünk.

 

Két új transznemű karakter is érkezik a Szexoktatás negyedik évadába

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin