Életmód

A szaggatott farmertől a selyemfényű öltönyig – Átváltozás Paksi Évivel

Ismerd meg Ottót, aki nem csupán olvassa a Hument, hanem dolgozik is kedvenc magazinunk munkatársaként. Ottóra ráfért egy kis átalakítás – nézd meg, miként történik ez nálunk! Hagyd, hogy magunkkal vigyünk téged divatfotózásunk kulisszái mögé.

 

 

Első képünkön láthatod, hogyan fest főhősünk a mindennapokban. A szaggatott farmerek hosszú évek óta gardróbunk egyik alapkövét képezik, azonban akkor a legizgalmasabbak ezek a darabok, ha házilag, saját kezünkkel szaggatjuk ki őket. Úgy tűnik, Ottó is hódol ennek a trendnek: térdnél lyukas nadrágját edzőcipővel, basic fekete pólóval és dzsekivel kombinálja. A kiegészítőkről sem feledkezik meg, pontos férfi lévén órája mindig a csuklóján feszül. Persze már rengetegszer hallottad, de ne feledd, ha szeretnél valamit optikailag karcsúsítani, elrejteni magadon, akkor a fekete szín, illetve a sötét tónusok, apró minták a barátaid.

 

 

Az „előtte” képünk után lássuk az első, casual outfitet azon összeállítások közül, amelyeket már én válogattam számára. Ottó barna szeméhez és hajához, világos bőréhez passzolnak a természetes színek. A virágminta nemcsak idén ősszel hódit, viszont most különösen kedvelt díszítése ez a férfiingeknek. Egy sötétkék farmer mindig jó választás, könnyű hozzáöltöznünk, amennyiben azt nevezzük ki szettünk alapdarabjául. Három színt kombinálunk ebben a megjelenésben – hétköznapi viselet esetén ez egyfajta „biztonságos” döntés, az öv, a cipő, és a pulóver harmóniájáról már nem is beszélve.

 

 

Második választásom egy háromrészes öltöny, amihez fekete garbót használtam kiegészítésül. A Skóciából útjára induló, kockás mintázatú holmikat az 1800-as évek közepe óta ismerjük. Formális események kivételével szinte bárhol és bármikor megállná a helyét ez a szett. Kifejezetten kedvelem a díszzsebkendőket, a zakó bélésével megegyező színű zsebkendő nagy favoritom. Természetesen nem kell követnünk ezt az elvet, hiszen számtalan választási lehetőség akad arra, hogy feldobjuk zakóinkat egy-egy szokatlan színű vagy mintázatú zsebkendővel. Megmaradt anyagokból, esetleg kedvenc régi ruháink darabjaiból is készíthetünk, hajtogathatunk díszeket erre a célra.

 

 

Végül, de nem utolsósorban következzen főszereplőnk az ő üzleti viseletében. Selyemfényű, kék öltönye emeli ki leginkább Ottó barna szemét az általam választott három szett közül. Karcsúsított zakója – alatta virágmintás ing, rézvörös nyakkendővel – szépen követi felsőtestének vonalait. Jusson eszedbe, a YouTube-ról bármilyen nyakkendőkötési technikát könnyedén elsajátíthatsz, gyakorlás kérdése az egész. Ami tilos, az a nyakkendőid már megkötött állapotban való tárolása! Színes cipőfűzők? Mondj rá igent! Főleg ha árnyalatuk összeillő az általad viselt öv vagy nyakkendő tónusával.

Paksi Évi     

Instagram: @pakewa

 

Previous post

Hillary Clinton tagadja, hogy valaha leszbikus lett volna

Next post

Ismét elérhetőek az LMBTQ oldalak a budapesti Városházán