Színes

A Superman-képregények írója megleckézteti a homofób trollokat

 

Tom Taylor, a Superman-képregények legújabb darabjának írója rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott azért, amiért a Superman: Son of Kal-El című folytatásban biszeuxuálisként ábrázolja Clark Kent és Lois Lane szupererős fiát, Jont. Ez persze nem vette el a kedvét a folytatástól, sőt úgy döntött, hogy a legjobb formáját választja annak, hogy visszavágjon a trolloknak, és a gyűlölködést valami igazán pozitívvá alakítsa.

A közismer szuperhős fia – apjához hasonlóan – egy riporterrel kezd randizni, aki történetesen egy férfi, Jay Nakamura. Habár a visszajelzések alapján az olvasók többségének tetszik az új sztori, a homo- és bifóbia ez esetben is indulatokat tudott szítani. Még egy korábbi Superman-sorozat, a nálunk is vetített Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai színésze, a konzervatív Dean Cain is nemtetszését fejezte ki a történetszállal kapcsolatban.

Taylor azonban nem hagyta annyiban a hirtelen felcsapott gyűlölethadjáratot. Elhatározta, hogy megleckézteti a trollokat, és nem akármilyen módon. Ahányszor valaki megfenyegeti, vagy gyűlölködő üzeneteket küld neki, ő annyiszor adományoz 50 dollárt a Minus18Youth ausztrál LMBTQ szervezetnek a trollok nevében. Ők pedig még egy online számlát is kapnak majd az “adományukról”. Taylor azt reméli, hogy nem csak segíthet a közösségnek, hanem a gyűlöletkeltők is meggondolják majd, érdemes-e billentyűzetet ragadniuk.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin