Lifestyle

A Shazammal együtt megérkezett az első meleg szuperhős is

Bár még várnunk kell a szuperhősfilmre, melyben meleg főhőst ismerhetünk meg, a DC legújabb sikerfilmje mégis egy mellékszereplő coming outjával kecsegtet minket.

A Shazam! már a magyar mozikba is megérkezett, melyben megismerkedhetünk Billy Batsonnal, egy fiatal tinédzserrel, akinek megadatik, hogy egy felnőtt szuperhőssé alakuljon át, akárhányszor kimondja: Shazam!

A Pink News cikke felhívja rá a figyelmünket, hogy az egyik mellékszereplő, Pedro, – főhősünk fogadott testvére – nagy valószínűséggel meleg, amire egy filmbeli jelenet hívta fel a figyelmet, egy igazán sokatmondó szöveggel. Miután ugyanis Batson egy biztonságos helyre teleportálja magát és fogadott testvéreit, egy sztriptíz bárban kötnek ki.

 

Pedro

 

„Nem az én világom” – hangzik el Pedrótól, aki nem túl lelkesen méri fel a terepet. Ahogy a mozikba került a film, a rajongók máris ellepték véleményükkel a Twittert, és a legtöbben igenis örültek az LMBTQ szálnak. „Oké, szóval most, hogy Shazam hivatalosan is megérkezett, beszélhetnénk a tényről, hogy Pedro meleg?

Erről korábban a film rendezője, David F. Sandberg is tett utalásokat, és azt sejtette, hogy alkotásában találkozhatunk egy LMBTQ karakterrel: „Nem szeretnék spoilerezni meg ilyenek… de szerintem előbb vagy utóbb látni fogtok egy LMBTQ szuperhőst.

 

Jelenet a filmből

 

Hamarosan talán még többet megtudhatunk majd Pedróról, hiszen felbuzdulva a film sikerén, a Warner Bros. máris a folytatáson dolgozik.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_checkout() in /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah-child/functions.php:38 Stack trace: #0 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): checkout_fee_script('') #1 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #3 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #4 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah/footer.php(24): wp_footer() #5 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/template.php(770): require_once('/web/htdocs3/hu...') #6 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/template.php(716): load_template('/web/htdocs3/hu...', true, Array) #7 /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #8 /web/htdocs3/humenonlin in /web/htdocs3/humenonlinehu/home/www/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 38