Hírek

A sátán melegszex imádata miatt tiltotta meg az azonos nemű párok összeadását egy protestáns püspök

New York állam Albany egyházmegyéjének episzkopális püspöke, William Love atya körlevélben tiltotta meg a fennhatósága alá tartozó papoknak, hogy templomaikban meleg, valamint leszbikus párokat adjanak össze – tökéletesen szembemenve így egyháza törvényeivel.

 

William Love püspök

 

Az Egyesült Államokban körülbelül kétmillió hívet számláló egyház vezetői idén júliusban fogadták el ugyanis a B012 számú határozatot, amelynek értelmében december másodikától bármely episzkopális templomban összeadhatóak azonos nemű párok.

Love püspök a nyílt levélben támadja az elfogadott határozatot, mondván egyházát “letérítette útjáról a homoszexuális haditerv“, amely “jól szervezett, nagyon taktikus, jól finanszírozott és erőteljes.

A férfi, aki több, mint egy évtizede vezeti az egyházmegyét, kifejtette, hogy a sátán manipulálja egyháza tagjait, ennek köszönhető az elfogadott határozat.

Örömtáncot jár a sátán, miután így megosztotta közösségünket. Az egyházat használja fel rá, hogy bántsa és elpusztítsa azokat, akikkel törődünk és akiket igazán szeretünk. Vezető tagjaink egymás ellen ugrasztása által utat talált meleg és leszbikus testvéreinkhez, akiket szexuális vágyaik átélésére bátorít ahelyett, hogy nemet mondjanak rájuk és helyette Isten szeretetét, valamint gyógyító dicsőségét keressék.” – olvasható a levélben.

Love püspök hangsúlyozza továbbá, hogy levele nem gyűlöletből, homofóbiából született, hanem éppen szeretetből és féltésből, hiszen már a Biblia is megírta, hogy az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat utálatos és bűnös tevékenység.

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Herstory - John Lind és a drag queenek hajnala

Next post

Soha nem volt még ilyen magas a meleg és biszexuális britek aránya