Lifestyle

A repülőn futott össze egyéjszakás kalandjával, annak feleségével és gyerekeivel egy erről mit sem sejtő férfi

Ha az ember utazik és alkalomadtán egyéjszakás kalandba keveredik, megvan az az előnye, hogy nagy valószínűséggel soha többé nem találkozik az illetővel. Persze van, amikor az élet felülírja ezt. Így járt a femboyfatale123 nevű felhasználó is, aki Redditen osztotta meg történetét.

A férfi repülőtéri szállodai szobájában ülve érezte úgy, hogy jól esne egy kis szexuális kaland. Szóba is elegyedett egy idősebb férfival, akit aztán fel is invitált szobájába és eltöltöttek egy kellemes pásztorórát. “Azt hittem többé nem látom a pasast, hiszen délután repültem haza” – írja.

Nagyobbat nem is tévedhetett volna. A repülőút valóban megtörtént, azonban már a becsekkolásnál viszontlátta a férfit – ezúttal azonban nem volt egyedül, hanem felesége és gyermekei társaságában.

 

 

A nős férfi különösebben nem jött zavarba a dologtól – a gépen elkezdett írogatni a tőle néhány sorra ülő reddites felhasználónak, két dolgot kérve tőle: tartsa titokban a légyottjukat és ismételjék meg a találkozást. Majd bekövette Instagramon és bejelölte Facebookon ismerősnek.

Hősünk nem ragadta meg az ismétlésben rejlő lehetőséget. A kommentelők pedig annyit üzentek neki, hogy ne érezze magát hibásnak a dolog miatt, nem tudhatta a pasas hátterét.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés