Hírek

A Queer Eye Antonija lett a legszexibb reality sztár

A People magazin 2019-ben is elkészítette az olvasói szavazatai alapján a legszexibb férfiak listáját, ahol a legszexibb reality sztár kategóriában a Queer Eye-ból ismert Antoni Porowski került a dobogó tetejére.

A harmincöt éves séf olyan televíziós személyiségeket utasított maga mögé a szavazás során, mint Mike Johnson és Tyler Cameron (The Bachelorette), Tom Sandoval (Vanderpump Rules) és Val Chmerkovskiy (Dancing with the Stars).

 

Antoni Porowski

 

Porowski számos divatmárka arca volt, mint például a Tom Ford vagy a Calvin Klein, és nemrégiben jelentette meg Antoni in the Kitchen címmel első szakácskönyvét is. Arról nem is beszélve, hogy a Fab Five tagjaként sokunk számára igazi LMBTQ szívtipróvá nőtte ki magát az évek során.

A kanadai séf – aki november elején tért vissza a Netflix „képernyőjére” társaival együtt egy speciális évaddal, amely a Queer Eye: We’re in Japan címet viseli – egy interjú során hangot adott annak, hogy külseje miatt sokan nem tartják őt elég intelligensnek. Sosem gondolta volna, hogy a harmincas éveiben így fognak vélekedni róla az emberek, hiszen ez általában a férfiak húszas éveiben történik meg – idézi az Attitude.

„Régebben, amikor csak lehetőségem nyílt rá, elmondtam az embereknek, hogy igenis tanult háttérrel rendelkezem. Egyetemre jártam, rengeteg könyvet olvastam, nem vagyok idióta. Mostanra már úgymond beletörődtem ebbe, mert szerintem ilyen külsővel gyakran azt feltételezik rólam, hogy nem vagyok intelligens.”

 

Fotó: Leigh Keily

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb