Lifestyle

A Pride hónap a Go Active-ban folytatódik – Sportolj a szivárvány alatt!

 

Már nyakig benne vagyunk a nyárban – bár ez az időjárásról sokszor nem mondható el – és végre újra sportolhatunk. Talán picit versenyt futva az idővel, de újra érdemes visszatérni a testmozgáshoz.

A belváros közepén – a Gozsdu udvarban – található Go Active Fitness a nemzetközi Pride hónap alkalmából egy egyedi akciót kínál nekünk. Azok az új vendégek, akik az elkövetkező 30 napban váltanak Smart bérletet, az első hónapot 4500 Ft kedvezménnyel vehetik igénybe – így a minden szolgáltatást tartalmazó, 30 napos korlátlan bérlet most csak18.000 Ft-ba kerül az első hónapban.

A Go Active Fitness-t épp egy évvel ezelőtt teszteltük személyesen is. A belváros szívében való elhelyezkedés hozadéka, hogy a vendégek körülbelül harmada külföldi. A teremben elfogadó közeg várja őket is, valamint bármilyen más kisebbséghez tartozókat. És még a Humen Magazint is gyorsan elkapkodják a recepcióról minden hónapban! Mivel az edzőik mindegyike beszél angolul, így külföldi ismerőseinket is nyugodtan elhívhatjuk magunkkal izzadni.

 

 

A melegbarát edzőterem nem csupán kiváló elhelyezkedésével, hanem szolgáltatásaival is kiemelkedő élményt nyújt. Az egyik legjobb gépparkkal rendelkező terem személyi edzéssel, csoportos órákkal, és július második hetétől ismét egy teljes körűen felszerelt wellness-részleggel (uszoda, jakuzzi, gőzfürdő és szauna) vár minket.

Amennyiben érdekel a Pride hónap ajánlata, úgy kérjük, add meg az alábbi adatokat, és egy ingyenes klubtúra keretében megismerheted a Go Active Fitness-t!

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb