Lifestyle

A Porsche szivárványszínű autókkal ünnepli a pride-ot

 

A német autógyártó kiáll az LMBTQ közösség diszkriminációja ellen, ezt pedig egy kedves akcióval is megerősítik. Németországban a pride felvonulások rendszerint július végén esedékesek, a Porsche pedig erre időzítve a legendás sportautó, a 911-es hat példányával ünnepel. Nem is akárhogy, az autók a szivárványzászló színeiben pompáznak.

„Támogatjuk az egyenlő esélyeket, és a Porsche minden munkatársa számára lehetővé akarjuk tenni, hogy munkája során önmaga lehessen, függetlenül a nemétől, az etnikai hátterétől, a vallásától, ha valamilyen fogyatékossággal él, a korától vagy a szexuális orientációjától”

– magyarázta Andreas Haffner, a cég igazgatótanácsának tagja. A sportkocsikon túl – amelyek a stuttgarti Porsche Múzeum előtt parkolnak – a vállalat központjánál a szivárványzászlót is felhúzták a pride idejére.

 

 

Ahogy már minden évben, idén sem csak a Porsche támogatja valamilyen formában a helyi pride rendezvényeket. Júliusban a Bentley csomagolta szivárványszínekbe a Continental GT V8 egyik példányát, júniusban pedig a BMW járt el hasonló módon a 8-as sorozat egyik sportautójával.

 

 

Gyönyörű autóval ünnepli a BMW a Pride Hónapot

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb