Kultúra

A pornóról fogunk beszélni a Humen Fesztiválon

A tavaly Humen Fesztiválhoz hűen idén is rendezünk rövid kerekasztal beszélgetéseket néhány film előtt azok témájához kapcsolódóan. A Súlyos színek előtt a pornóról fogunk beszélgetni.

A brazil Súlyos színek előtt ezúttal a Humen Magazin főszerkesztő-helyettese, Kanicsár Ádám András fog beszélgetni… a pornóról és annak kapcsolatáról a nemi betegségekkel. A Súlyos színekben két fiú történetét ismerhetjük meg, akik közösen rendeznek webcamshow-kat, testüket pedig neon színű festékekkel kenik be. A film a Berlinárén hazavihette a legjobb LMBTQ-filmnek járó Teddy díjat.

A film előtti 15-20 perces beszélgetésen a vendég Takács Sándor lesz, az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat munkatársa és Kiss Attila, fotográfus és a BelAmi magyarországi képviselője.

Takács Sándor, Kanicsár Ádám András, Kiss Attila

A film előtt arra a nagy kérdésre keressük a választ, hogy a pornóban látott, védekezés nélküli szex vajon milyen hatással van a szexuális életünkre és a különböző nemi betegségek terjedésére. De persze kicsit betekinthetünk a BelAmi kulisszái mögé is.

Súlyos színek

2018. 09. 14. 20:15  

Művész Mozi

Jegyedet ide kattintva vásárolhatod meg!

További infók a filmről itt!

Hard Paint (Tinta Bruta) – Berlinale 2018 – Teaser Trailer

While facing criminal charges, Pedro must grapple with his sister’s sudden decision to move away and leave him behind. Alone in the darkness of his bedroom, …

A bővebb szinopszis itt:

“A barátok nélküli, hiányos szociális készségekkel bíró, félénk Pedro nehéz helyzetbe kerül. Amikor egy zaklatójára önvédelemből kezet emel, őt idézik bíróság elé. Nővére egy álláslehetőség miatt lelép a közös lakásból, így a munkanélküli fiúnak kellene előteremtenie a lakbért. A megoldást az internet jelenti: NeonBoy néven vetkőzni kezd, testét sötétben világító, neon színű festékkel keni be, miközben idegenek százai nézik a műsorát. Hamar riválisa akad, aki lemásolja az ötletét, majd a kezdeti felháborodás után közösen állnak a kamera elé.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb