Hírek

A Pornhub profitált a Facebook és az Instagram leállásából

Időnként ha másért nem is, a cég statisztikai adataiért érdemes felkeresni a Pornhubot.

 

 

Ezekből például kiderül, hogy amikor múlt héten történetének legnagyobb leállását szenvedte el a Facebook és az Instagram, a szintén szenvedő netezők a Pornhubon kerestek vigasztalást. A közel tíz órás akadozás ideje alatt az átlagosnál akár 19 százalékkal is nagyobb forgalmat könyvelhetett el a NSFW szolgáltató.

 

 

Ami az igazán meghökkentő, hogy a közösségi médiás elvonási tüneteket produkáló felhasználók a Pornhubon háromszor több alkalommal kerestek rá az Instagram szóra (WTF?!), mint rendesen, de ugyanígy megugrott az érdeklődés a (polip- és mindenféle szörnyes) csápos felnőttfilmek iránt.

Ha további érdekességekre lennénk kíváncsiak, akkor a homofób brazil elnök valódi népnevelést hajtott végre, amikor a Twitteren a golden shower iránt érdeklődött. A brazil felhasználók körében rögtön 1896 százalékkal megugrott a kifejezés előfordulása a keresések során.

 

 

De nem kell ennyire extrém vizekre evezni, az írek nemzeti ünnepén, az angolszász világban sok helyen ünnepelt Szent Patrik napján például az ír tematika iránt ugrott meg az érdeklődés.

 

 

Previous post

Meleg püspök küzd azért, hogy párja részt vehessen egy teológiai konferencián

Next post

HIV-vel élő férfi osztogatott öleléseket Máltán