Hírek

A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak – jelentette ki a magyar Országgyűlés elnöke

Lakossági fórumot tartott tegnap este Budapest Zugló kerületében Kövér László, a Fidesz volt elnöke, az Országgyűlés elnöke, Magyarország közjogi méltósága. A rendezvény apropója a május 26-i európai parlamenti választás volt, azonban számos témára, így – sajnos – az LMBTQ-közösségre is jutott idő – számol be az Index.

A házelnök hosszasan elidőzött a homoszexuálisok egyenjogúságának kérdésén. A témát egy résztvevő hozta fel, aki papíron azt a kérdést küldte Kövérnek (kérdezni csak előre, írásban lehetett): „Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?

 

Balról jobbra: Kövér László, Fásy Ádám

 

Ha még csak lopakodna!” – csattant fel erre Kövér, aki egy viccel adta meg az alaphangot. „Egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban. Odamennek hozzá: De aranyos, kisfiú vagy kislány? – Ha nagy lesz, eldönti!

A Fidesz 1-es számú párttagkönyvének tulajdonosa szerint tíz évvel ezelőtt még a térdüket csapkodva nevettek ezen, ma viszont ez a „véres valóság”. Sőt, némelyik országban törvényt is csinálnak ebből, mert megszüntetik a nemeket a nyelvben, és „három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak.

Kövér szerint ugyanakkor ez azért diszkrimináció, mert a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. „LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?” – viccelődött a házelnök, a közönség pedig hahotázva vette a lapot.

De szóba került a pedofília is – hozzá hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe. „Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Kövér szerint ez a hozzáállás sem jellemez minden homoszexuális embert, mert hiszen: „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.” A beszámoló szerint a közönség itt már nem nevetett.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin