Hírek

A német tűzoltók külön képzést kapnak a rászorult szexjátékok eltávolítására

A szokatlan kurzuson többek között azt lehet elsajátítani, hogy hogyan kell szakszerűen, sérülés nélkül eltávolítani egy rászorult péniszgyűrűt. A továbbképzést azért tartják, mert az országban folyamatosan növekszik az ilyen jellegű vészhívások száma, a tűzoltóknak pedig mindenre fel kell készülniük – és lépést kell tartaniuk a XXI. század kihívásaival.

 

 

A német Bild tudósítása szerint a Maschinenunfälle nevű képzést – gyakorlati bemutatókkal egybekötve – a szászországi Drezdában tartották hatszáz tűzoltónak. A helyzetgyakorlat során egyik társukra egy műpéniszt, arra pedig egy péniszgyűrűt applikáltak. Ezután következtek azok a mesterfogások, amivel elkerülhetőek a sérülések, miközben repkedő szikrák közepette levágják a gyűrűt. Az egész folyamat alig tizenöt percet vesz igénybe, de nagy fokú körültekintést igényel.

Az oktató Eric Forberg szerint a szorult péniszgyűrűk okozta balesetek csupán a jéghegy csúcsát jelentik. Hívták már őket olyan esethez, amikor egy férfi egy almát helyezett fel magának, de az ott is maradt; vagy egy olyan súlyemelőhöz, akinek pénisze egy sok kilós, öntöttvas súlytárcsa középső nyílásába szorult.

 

 

A képzésen résztvevő Matthias Lehning szerint a bizarr eseteket a tűzoltók egyáltalán nem tartják mulatságosnak.

“A képzés nem szórakoztató számunkra, ellenkezőleg, a legnagyobb koncentrációt követeli meg tőlünk, hiszen ilyenkor a sérült már elég nagy fájdalmat él át.”

 

Két tűzoltóosztag 6 órán át küzdött, mire leszedték a rászorult farokgyűrűt

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb