Lifestyle

A mindennek teret adó konyha – 2023-ban is (X)

 

A konyha változó szerepet tölt be minden ember életében, de abban mindannyian egyetértünk, hogy közel minden háztartásban kiemelkedő szerepe van. Itt készítjük kedvenc ételeinket, és ez az a helyiség, ahova szívesen invitáljuk barátainkat és osztjuk meg velük a finom falatokat.

A pandémiás időszak hatására a konyha kihasználhatósága új értelmet nyert. Ma már nem csak a reggeli kávé rituális helyszínének számít, hanem home office-ként is funkcionál, sőt, valljuk be, a közös otthoni munkavégzés az intimebb pillanatoknak is teret adott a konyhában. Ha az a konyhapult mesélni tudna, ugye, fiúk?!

Azonban azt is tudjuk, hogy nem mindenki szeret a konyhában sertepertélni, viszont esztétikai értéke, kialakítása így is megszépítheti a mindennapokat – különösen a már régóta népszerű amerikai konyhás változatokban.

Magyarországon a lakberendezés fellegváraként számon tartott MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont kínálatában több mint 3000 konyha közül választhatunk! Ez igazán különlegesen széles kínálat, és lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Lássuk, milyen újdonságokat tartogat számunkra a 2023-as év konyhatrendje!

 

 

Letisztult elegancia

A letisztult eleganciát és az egységes hatást számos tervező képviseli, de a 2023-as évben ez még inkább előtérbe kerül. Ahhoz, hogy ez minél inkább kivitelezhető legyen, a forradalmian új 3D fafurnéros, korpuszba tolható ajtók nélkülözhetetlennek számítanak. Használatukkal a beépíthető készülékek is tökéletesen illeszkednek és rejtve maradnak, így biztosítva a frontok egységét. Természetesen a megfelelő felületkezelés és festés is elengedhetetlen, amire kiváló választás lehet a nanotechnológiás Evermatt festés. Az egységes, tökéletes fedés mellett az ezzel a technológiával festett konyhabútorok a hétköznapokat is megkönnyítik, hiszen ellenállnak a karcolásoknak és még a fránya ujjlenyomatoknak is búcsút mondhatunk. A tartósság szintén fontos szempont volt a megálmodásánál, így akár ötször tartósabb is lehet, mint a hagyományos lakkok, mi több, még a környezetet is kíméli a vizes bázisának köszönhetően.

Ha a fentiek izgatottsággal töltöttek el, látogass el MaxCity Th Design multibrand üzletébe, ahol az olasz elegancia jegyében olyan neves márkák is megtalálhatók, mint például a Sykora. A csúcsminőségű konyhákat forgalmazó cég minden elképzelésnek teret biztosít, a praktikusság és az értékállóság szemléleteit előtérbe helyezve.

 

 

 

Vigyél bele fantáziát!

A Th Designhoz hasonlóan az Indagroup is a letisztultság érzetét kölcsönzi, azonban itt már különböző textúrák, a kvarc és a márvány anyagai és mintái is megjelennek. A szintén multibrand üzlet számos designere közül az Old Line márka Incanto elnevezésű innovatív kollekciója a leginkább említésre méltó. Tervezői a fa és a fém, a két ellentétes anyag harmonikus együttműködésére törekedtek, a grandiózus tömegnövelő hatás érdekében. A különleges faanyagok, mint például az ébenfa használata a 2023-as trendek luxusát kölcsönzi, mely erőt és határozottságot sugároz.

Míg az Old Line konyhabútorai inkább a markánsabb, férfiasabb vonalat képviselik, addig az Elisabeth Home márka a finomabb és femininebb igényeket is igyekszik kielégíteni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az élénk színek és a magasfényű felületek használata, a melegebb, otthonosabb hatású faelemek beépítése, illetve a barokk stílusú, díszes konyhabútorok széles választéka is.
A romantika szerelmesei biztosan beleszeretnek az intarziás étkezőgarnitúrákba, de a klasszikus vonalvezetésű cseresznye étkező is rabul ejtheti a klasszikusabb stílusok kedvelőit.

 

 

Tervezd meg!

A MaxCity valamennyi konyhabútor üzletében elérhetőek a különböző, akár 3D-s tervező programok, melyekkel virtuálisan is megtervezhetjük a konyhánkat. Ezt érdemes kihasználni, hiszen így biztosak lehetünk benne, hogy harmonizálni fognak az általunk választott anyagok, színek és elemek. Sőt, így pontosan kiszámíthatjuk mennyi anyagra lesz szükségünk álmaink konyhájának kivitelezéséhez! Jó hír, hogy a kisebb tér sem jelent problémát, hiszen rengeteg praktikus megoldás létezik, amelyekkel minden zegzugot a lehető legjobban kihasználhatunk. A technológia is hozzásegít a hely szűkében lévőknek, hiszen ma már léteznek például olyan sütők is, amelyek mikrohullámú sütőként is használhatók!

 

 

Technológiával a maximális kényelemért

Az okostelefonokkal vezérelhető konyhai gépekről talán már a legtöbbünk hallott, azonban a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően ma már olyan hűtőszekrény is létezik, melyek beltéri kamerával rendelkeznek. A kamerás rendszer igazán hasznosnak bizonyulhat, ha elfelejtettünk bevásárlólistát készíteni, hiszen segítségével akár a boltból is betekinthetünk a hűtőnkbe, így elkerülve a felesleges vásárlást. Létezik olyan sütő is, amely mozgásérzékelővel van felszerelve, és ahogy közeledünk hozzá, egyből felkapcsolja a beltéri világítást, hogy az ajtónyitás nélkül tudjuk szemügyre venni a sütés folyamatát. Mi több, a bennlévő étel hőfokát is érzékeli, így sosem éghetnek oda a finom falatok! A képzeletnek – mint mindig – csak a pénztárcánk szabhat határt, azonban egyben biztosak lehetünk: a MaxCity-ben szinten minden elképzelésünk megvalósításra talál!

 

 

TOVÁBBI INSPIRÁCIÓKÉRT KATTINTS!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb