Hírek

A melegközösség az iskolába beosonva erőszakolja meg a diákok agyát egy aggódó édesanya szerint

Bár Elizabeth Johnston neve idehaza valószínűleg tökéletesen ismeretlenül cseng, az amerikai hölgy több, mint fél millió Facebook-követővel a háta mögött ma divatos szóval igazi influencernek számít. És nem is vesztegeti sem az idejét, sem a befolyását. Rendszeresen kampányol olyan kezdeményezések ellen, mint a nők számára biztosított egészségügyi vizsgálatok könnyebben elérhetővé tétele, vagy az LMBT-közösség jogegyenlősítése.

Elizabeth Johnston, más néven Activist Mommy

Legújabb vesszőparipája a szexualitásról és szexuális orientációról szóló oktatás megakadályozása az Egyesült Államok állami fenntartású oktatási intézményeiben. A Sex Ed Sit-Out (“a szexuális oktatásnak kívül tágasabb”) szeretné elérni, hogy az iskola maradjon meg olyan helynek, ahol írni, olvasni, számolni tanítják a diákokat. Semmi több.

Johnston hazájában az iskolai szexuális felvilágosítás egyébként sem remekel. Az 50 állam több, mint felében kizárólag az önmegtartóztatásról oktatnak, további hét államban pedig kifejezetten törvény tiltja, hogy a tanárok szót ejtsenek a szexuális kisebbségek létezéséről.

Arra tanítják a gyerekeket, hogyan kell orálisan és análisan közösülni, egymáson maszturbációt végezni és megkérdőjelezni saját nemi identitásukat” – olvasható a mozgalom által kiadott figyelemfelkeltő anyagban. Valószínűleg emiatt magántanuló Johnston mind a tíz gyermeke is.

A szülők riogatása azonban nem ér itt véget. Az influencer édesanya állítja: az LMBT-közösség a szexuális felvilágosító órák farvizén beevezve próbálja anális szexre tanítani a diákokat. “Sokaknak fogalmuk sincs, hogy mindez jelenleg is zajlik! E csoportok nagyon óvatosak a nyelvhasználatban, változtatnak a programok nevén, így a szülőknek fel sem tűnik, mi zajlik az iskolák falain belül. Ez felháborító és mi nem hagyjuk magunkat. Gyermekeink ártatlansága nem eladó.

Majd az LMBT-közösségnek üzenve így folytatja: “Nem birtokoljátok a gyermekeinket és nem erőszakolhatjátok meg az agyukat pornografikus anyagaitokkal! Lázadunk és visszavesszük a gyermekeinket.

Elmélete szerint több LMBT-szervezet is anyagilag támogat iskolákat annak érdekében, hogy a diákok minél több tantárgy, így a történelem, természettudomány és matematika előadásokon keresztül találkozzanak a homoszexualitással.

Aki Activist Mommy videóira is kíváncsi, annak kedvcsinálóként ajánljuk figyelmébe azt az alkalmat, amikor a Teen Vogue egyik számát égette el:

https://www.facebook.com/theactivistmommy/videos/1344466902338122/

 

 

Previous post

A nagy irodai okoskávégép teszt: Philips Saeco

Next post

Fikázzunk Göteborgban!