Hírek

A melegek nem ünnepelhetik a hálaadást, mert ők alapból hálátlanok

Egy amerikai „család barát” szervezet szerint, a melegek nem ünnepelhetik az USA-ban családi ünnepnek számító hálaadást, mert az LMBTQ közösség egyik alapvető alkotóeleme nem más, mint a hálátlanság.

A Mission: America vallásos csoport alapítója, Linda Harvey cikket írt a LifeSiteNews keresztény weboldalra, ahol ragaszkodott abbéli véleményéhez, hogy az LMBTQ közösség természeténél adódóan hálátlan – írja a Pink News.

 

Linda Harvey

 

„Eljött az évnek az az időszaka, amikor prioritásunkká válik az, hogy hálásak legyünk – legalábbis a többségünknek. Sajnos vannak emberek, akik egyszerűen hálátlanok, és még büszkék is rá. […] A hálátlanság az LMBTQ közösség, az abortusztámogató mozgalom és a baloldal alapvető alkotóeleme. Az internet tele van a homoszexuális és transznemű ellenségeskedéssel a szülőkkel szemben, akik szeretettel nyújtottak otthont, anyagi és lelki támogatást gyermekeiknek, és gyakran főiskolai tanulmányaikat is finanszírozták, arról nem is beszélve, hogy milyen genetikákkal ajándékozták meg őket. És nem kapnak mást a szexuálisan vagy nemileg bűnös gyermekeiktől, csakis megvetést és gúnyt”

– írta Linda Harvey az immáron törölt cikkben.

A hálaadásról szóló cikkében Harvey azt is megemlítette, hogy maga az a tény, hogy az LMBTQ közösségben lévő emberek őszintén és nyíltan állnak szexuális irányultságukhoz, már önmagában hálátlanság.

„Az ilyen gyerekek szüleinek a könnyei képesek lennének megtölteni egy katedrálist. A homoszexuálisok és a nemileg lázadók körében a szülőket és a genetikai örökségeiket gyakran megvetik. A heteroszexuálisokat „tenyésztőknek” hívják az ilyen felvilágosult szexuális lázadók körében. Ezzel azonban még nincs vége. Jelenleg Amerika rendkívüliségének, a nyugati civilizációnak és a békés gazdagságnak – egy igazi ritkaság a történelem során – elsöprését élvezzük az Egyesült Államokban.”

A Mission: America egy aktív LMBTQ-ellenes csoport, amely keresztény szellemben írt kommentárral szolgál az amerikai kultúráról. Vezetője, Linda Harvey mindeddig két könyvet írt, amelyek közül az egyik a következő címet kapta: Maybe He’s Not Gay: Another View on Homosexuality (Talán ő nem meleg: Egy másik nézőpont a homoszexualitásról).

Linda Harvey egyébként már korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy vissza akarta venni a szivárványt az LMBTQ közösségtől. De az a nevelési tétel is az ő nevéhez fűződik, miszerint a kamasz fiúkat nem szabad együtt hagyni, különben melegek lesznek. De a legnagyobbat talán akkor futotta, amikor kijelentette, hogy az Úr azért teremt meleg gyerekeket, hogy büntesse a népet az abortusz miatt. Eddigi fényes pályafutását most a hálátlansággal sikerült megkoronáznia, és kíváncsian várjuk, legközelebb mivel szolgál nekünk.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb