Színes

A melegek javát szellem szállta meg egy kutatás szerint

Figyelemre méltó kutatás eredményeit tette közzé az úgynevezett Spiritual Science Research Foundation – noha a tanulmány a szervezet honlapján már nem elérhető, a PinkNews még idejében elcsípte és szemlézte.

Eszerint a meleg férfiak túlnyomó többségét, egész pontosan 85 százalékát szellem szállta meg – ennek köszönhetik a többségitől eltérő szexuális orientációjukat. Ezek ugyanis mind női szellemek, amelyek férfiakhoz vonzódnak és így a megszállt személy szexuális érdeklődését is abba az irányba terelik.

 

A kép illusztráció

 

De a leszbikus nők sem lehetnek sokkal nyugodtabbak: hasonló spirituális lények áldozatai ők, csak hímneműek álltal megszállva.

Bármilyen szórakoztató is e néhány konklúzió, a tanulmány folytatásától lehervar az ember arcáról a mosoly: a queer embereknek gyakrabban vannak gyilkossági kísérletre vonatkozó gondolataik, köszönhetően a negatív energiával telített szellemeknek. Ennek is köszönhető, hogy egymás között szívesen vannak meztelenül és előszeretettel káromkodnak.

A kutatási eredmény útmutatót is ad: onnan lehet megállapítani, hogy valakit szellem szállt meg, hogy nagyobb eséllyel küzd depresszióval, anyagi gondjai vannak és ösztönszerűen viselkedik.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb