Divat

A megjelenésed elmond rólad valamit – Divatpercek Paksi Évivel

Őszi divatanyagunk vendége a színész Lestyán Attila, aki akár a tévéből, akár a színpadról ismerős számunkra, biztosan tud meglepetéssel szolgálni. Tudtátok például, hogy a vogue tánc szerelmese? Bár még csak februárban volt az első órája, és bevallása szerint kezdő, de ez a legújabb mániája.

Szabadúszó színészként láthattuk már a Jurányiban, a Trafóban, a Katonában; hamarosan a Vígszínházban próbál, mellette pedig a Színház- és Filmművészeti Egyetem PhD-hallgatója. A Grund Színház tehetséggondozó programjának, a Grund Labornak a tagja, és az improvizációs színház érdekli nagyon. De nem közömbös számára a divat sem, erről a fotózás során így mesélt nekünk:

„Művészként fontos számomra az önkifejezés. Nem csak a színpadon – mert akkor is kifejezel valamit, amikor kilépsz az utcára. Ezért szeretem, ha feszegethetem a társadalmi konvenciókat. Imádok táncolni és énekelni akár az utcán is, számomra ez egy önkifejezési forma. Ahogy a divat is az, mert története van a ruhádnak. Akár tudomást veszel róla, akár nem, a megjelenésed elmond rólad valamit.”

 

 

Attila nem az a basic típus, mindig szán időt aznapi outfitje kiválasztására. Szettünket a Smart Hotel enteriőrjének designja inspirálta. A képünkön szereplő fekete farmer és fekete póló kombót egy villámmintás inggel dobtam fel, kiegészítőnek pedig egy fehér, magasszárú sportcipőt választottam.

 

 

Attila akár a következő Levi’s-kampány arca is lehetne. A kortalan farmerhez a hűvös őszi estéken jól jön egy garbó, és az élénk színű cipő remekül oldja az összeállításunk komolyságát.

 

 

Bár nem ilyen „pizsamákat” használ otthon, Attila mostani homewear outfitjét a maximális kényelem jegyében állítottam össze. Divatanyagunk elkészítése közben megvitattuk egymás között, hogy ki mit visel alvás közben, illetve kit zavar, ha ruhában kell ágyba bújnia. Amiben mindannyian egyetértettünk, hogy a kényelem a fő szempont.

Nem is gondolnánk, de egy jó pizsama hatással van az alvásunk minőségére. A finom tapintású, kellemes érzetű anyagok komfortosabbak a bőrünknek – ugye, mennyivel jobb, amikor nem szorít, szúr vagy lóg semmi? A téli időszak közeledtével a fázósabbak válasszanak a pamut vagy flanel kínálatból, akik pedig szinte sosem fáznak, azoknak a szatén vagy a selyem lehet jó választás.

Paksi Éva
Instagram: @paksievastylist

 

A ruhákat köszönjük a Van Graaf Árkádban lévő üzletének.

Stylist: Paksi Éva
Fotó: Bielik István
Modell: Lestyán Attila
A helyszínért köszönet a Smart Hotel Budapest és a Juhász Brothers Winery Budapest csapatának.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb