Hírek

A Marvel szerint nem fér meg egymással a férfiasság és a homoszexualitás

A Humen Festivallal párhuzamosan javában zajlik a torontói filmfesztivál, amelyen bemutatták Kit Harington, a Trónok harcában Jon Snow-t játszó színész új filmjét, a The Death and Life of John F. Donovan című produkciót. Egy beszélgetés során a férfi elmondta, szerinte komoly probléma, hogy a szuperhősfilmeket gyártó Marvel szerint nem fér meg egymással a férfiasság és a homoszexualitás.

Nagy gond van azzal, hogy a férfiasság és a homoszexualitás valamiért nem járhatnak kéz a kézben. Azzal, hogy nem szerepelhet olyan valaki egy Marvel-filmben, aki a való életben meleg, és közben szuperhőst játszik. Mégis mikor fog erre sor kerülni?” – nyilatkozta.

 

Kit Harington és Thandie Newton

 

Változnak a dolgok, de nekünk muszáj az ilyen változások mögé állnunk, és dolgozni értük” – ezt pedig már Thandie Newton, a film egy másik szereplője tette hozzá. Newton korábban a Westworld című sorozatban nyújtott alakításával szerzett hírnevet magának.

A homoszexualitáshoz való hozzáállás számos nagy filmstúdiónak fejtörést okozott az elmúlt években. Ennek egyik legismertebb példája a Disney, amelynek vívódásairól több cikkünkben is írtunk.

Forrás: Index

 

FRA EU post inject banner
Previous post

„Nem egy tárgy vagy, amit elég levenni a polcról, ha megtetszik” – Álomhajó

Next post

Mi baja a sportnak a melegekkel?