Életmód

A lengyel meleg pár, akik 100-szor jegyezték el egymást

Egy lengyel meleg házaspár úgy döntött, próbára teszi hazáját és nem kevesebb, mint száz alkalommal játsszák el eljegyzésüket, így tudva meg az emberek reakcióját. Az eredmény igazán kellemes csalódást okozott.

Jakub Kwiecinski és férje, David, igazi szupersztárokká váltak a sokak által erősen konzervatívnak és vallásosnak tekintett Lengyelországban. Ezt azért is érdemes hangsúlyozni, mert a házaspár kihasználta az ország LMBTQ ellenes politikáját, a határokat feszegetve egy egyébként romantikus ötlettel – írja az LGBTQ Nation.

A lengyelek eléggé konzervatívok és egy kicsit féltünk a reakcióktól, de meg akartuk mutatni, hogy mi, meleg emberek, teljesen normálisak vagyunk és hogy a mi szerelmünk egy cseppet sem különbözik másokétól.

A fiúk rejtett kamerákat használtak a küldetéshez és minden alkalommal megkértek egy-egy járókelőt, hogy készítsen egy fényképet a nagy pillanatról. Látván a reakciókat, meg tudták állapítani, hogy a lengyelek többsége elfogadó és nagyon is toleráns – ahogyan azt a felvételeken is hallani és látni lehet.

Persze azért akadtak olyanok is, akiket nem hatott meg az eljegyzés és a vörös rózsa látványa. Ettől azonban csak még elhivatottabbak lettek, és meg sem álltak a századik eljegyzésig.

A teljes videó YouTube-on már elérhető!

 

 

Jakub és David tavaly év végén egészen Portugáliáig repült, hogy összeházasodhassanak. A nagy alkalomról számos fotó és egy szuper videó is készült:

Összeházasodott a videós lengyel pár

 

Sőt, még karácsonyi videóval is kedveskedtek követőiknek!

Videó – Karácsonyi dallal kedveskedik a YouTube-on megismert lengyel pár

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Nemet mond az LMBTQI fiatalok védelmére a magyar és lengyel kormány

Next post

Thaiföldön bármelyik pillanatban megvalósulhat a házassági egyenlőség