Hírek

A lehető legjobban reagált Alicia Keys a kisfia szivárványszínű körmeire

Az énekesnő megosztotta követőivel, mit is válaszolt kisfiának, amikor az szivárványszínűre szerette volna festetni körmeit a manikűrösnél.

A négyéves Genesis elkísérte anyukáját egy szalonba, ahol Keys példáját követve, ő is szerette volna, ha körmeire festék kerül, mégpedig a szivárvány összes színében. Miután azonban a kis Genesis körmei készen lettek, megbánta a döntését – írja a Pink News.

 

Alicia Keys és Genesis

 

„Miután befestették a körmeit, rám nézett és azt mondta – Anyu, nem akarom ezeket a körmeimen. Az embereknek nem fog tetszeni. – El tudjátok hinni? Még csak négyéves, és már most tudja, hogy vannak olyanok, akik elítélik majd a szivárványszínű körmei miatt” – mesélte el az esetet Alicia Keys az Instagram oldalán.

Az énekesnő arra is kitért, hogy valójában minden emberben lakoznak nőies és férfias energiák, amelyek váltakozva törnek a felszínre, és ezért folyamatos ítéleteknek vagyunk kitéve a társadalomban. A probléma szerinte ott kezdődik, hogy senki sem fedezheti fel a benne rejlő energiákat anélkül, hogy mások negatív véleménnyel ne lennének rólunk.

„Megmondtam a fiamnak, hogy senki sem fogja elítélni a körmei miatt. Imádni fogják, hiszen annyira menő. – Nézd csak, milyen kreatív vagy, csodálatos, hogy ilyen ötleteid vannak. Tarts ki mellette, kiválasztottad, tetszett neked az ötlet, valósítsd is meg. Kit érdekel, hogy mások mit mondanak majd róla?-”

Keys azt is elmondta fiának, hogy sok férfi festi a körmeit, amitől Genesis máris jobban érezte magát.

Az énekesnő korábban írt már LMBTQ-témájú dalokat, valamint az idei évben a Stonewall-lázadás ötvenedik évfordulója alkalmából fellépett a Pride Live-on is.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin