Kultúra

A legjobbnak a legjobbat: koncertjegyet Nőnapra!

„A pályám kezdetén szerettek volna megváltoztatni, de nem hagytam magam. Ez vagyok én: pici, szemüveges, férfias erővel a hangomban, de ízig-vérig nő az év minden napján!” – Anastacia

Minden bizonnyal nemcsak Anastacia gondolja úgy, hogy az év minden napján nő, ezzel a hölgyek is egyetértenek. Ettől függetlenül jól esik a március 8-ai köszöntés, a virágcsokor, illetve a kisebb figyelmességek. Az Ultimate Collection turné magyarországi állomásának szervezői egy különleges nőnapi ajándékkal szeretnének kedveskedni a hölgyeknek és az őket megajándékozó uraknak, családtagoknak, barátoknak.

Március 1-8-ig ugyanis az exkluzív helyekre szóló jegyeket (19.900 Ft.), 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg, „a legjobbnak, a legjobbat, a legjobbtól” jeligére.

Facebook esemeny - 2016-06-22 - Anastacia (1920 x 1080 pix) - RGB

Természetesen a többi szektorba is megválthatók már a jegyek, de azokra ezúttal nem vonatkozik a kedvezmény, hiszen a szervezők pont arra törekedtek, hogy ezzel az akcióval azokat segítsék, akik exkluzív ajándékkal szeretnék meglepni a család, a baráti kör megbecsült hölgytagjait.

Az ajándékhoz viszont felejthetetlen élmény is jár június 22-én a Papp László Sportarénában, ahol korunk egyik legismertebb hangja, Anastacia és a világhírű Magyar Virtuózok Zenekar közös fellépése garantálja ezt. A rendhagyó koncerten – Európában ez az egyetlen helyszín, ahol egy szimfonikus zenekar kíséretében lép fel a szupersztár – az Ultimate Collection válogatáslemez világsikerei csendülnek fel, többek között az I’m Outta Love, a Left Outside Alone, és a Paid My Dues.

A popdíva duettezett már Luciano Pavarottival és Michael Jacksonnal is, de a közel 50 fős klasszikus zenén nevelkedett Magyar Virtuózokkal közös produkció neki is kihívásnak számít, éppen ezért vállalta a nem mindennapi megmérettetést.

A szervezők azonban ennyivel nem érik be, szeretnék méltó és színvonalas meglepetésekkel (meghívott vendég, előzenekar) üdvözölni a szupersztárt és rajongóit, illetve különleges kampánnyal készülnek. Ennek keretén belül Meet&Greet jegyeket is nyerhetnek azok, akik interaktívan részt vesznek a kampányban.

Legyen részese az év egyik kiemelkedő koncertélményének, de ne feledje, hogy egy hét áll a rendelkezésére ahhoz, hogy a legjobbat a legjobbal lepje meg!

További  információk:
www.anastacia-koncert.hu/?id=14

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin