Lifestyle

A legjobb melegbarát szórakozóhelyek Budapesten – BPNA 2019

 

Idén is kiderült, melyik szórakozóhelyekre szeretnek járni a budapestiek, mint ahogy az is, hogy igényeljük a minifesztiválokat, mint a Kolorádó vagy a Belvárosi Fesztivál, hogy szeretünk szabadtéri koncertekre járni, így nyerhetett idén megint a Budapest PARK, vagy lehetett szabadtéri kategóriában második a Pontoon, és hogy szeretjük a kis kézműves borbárokat, mint a Wine&U, aki idén immár másodszor vitte el az első helyezést. A Heineken Budapest Nightlife Awards pályázat versenyzőire ezúttal is bárki szavazhatott, vagyis a virtuális voksok döntötték el, hogy a 13 kategóriában kik lettek a nyertesek.

A versenyen idén több mint 200 hely indult el, a közönségtől pedig a verseny végére csaknem 22.000 szavazat érkezett. Az eseményen és az indulók számán is látszott, hogy a vendéglátós szakmának fontos a közönség visszajelzése, és persze az is, hogy az egész éves hajtás után legyen egy este, ami róluk szól.

A kategóriák között a legjobb budapesti melegbarát hely címére is lehetett pályázni. Az online szavazáson az indulók között az Akvárium Klub végzett az élen, a második helyezést az Anker’t, a harmadik helyezést pedig az Édes Érzés szerezte meg. Ezúton is gratulálunk nekik! A kategória névadó szponzora már harmadik éve a Humen Media Hungary, a díjat pedig Erdei Zsolt, a Humen ügyvezetője adta át.

 

 

Az idei díjátadó helyszíne a tavalyi és idei legjobb szabadtéri hely kategória 2. helyezettje, a Pontoon volt, ahol Wossala Rozi és Papp Gergő Pimaszúr, az RTL reggeli műsorvezető párosa hirdette ki a 13 kategória győztesét. A szervezők az esti programmal igyekeztek kiszolgálni egy szélesebb közönséget, így a díjátadó előtt koncert, a díjátadó után pedig a Kimitrak csapata mulattatta a szavazókat, a vendéglátósokat és persze a nyerteseket. Ez utóbbiak teljes névsora a hivatalos honlapon és a Facebookon található.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb