Hírek

A lány egy meleg srácnak adta meg a számát, aki a heteró ikertestvérével hozta össze

Az amerikai diáklány végre összeszedte a bátorságát, hogy randira hívja a srácot, aki tetszett neki – de hamar kiderült, hogy a fiú meleg. A történet azonban nem ért itt véget: a fiú ikertestvére heteroszexuális, ő pedig szívesen elvállalta Cupido szerepét.

 

Jillian Derekkel (bal) és Scott-tal (jobb).

 

A huszonhárom éves Jillian Druzgala a Twitter-oldalán számolt be a történtekről. Az iskolai étkezőben odaadta a hőn áhított fiúnak a telefonszámát, ám hamarosan üzenet érkezett tőle, amelyben el kellett szomorítania Jilliant. Végül mégis elérkeztek egy nem mindennapi happy endhez – írja a Metro.

„Szia! Derek vagyok. Csak azt szerettem volna mondani, hogy tisztelem az önbizalmadat és azt, hogy odajöttél hozzám és megadtad a telefonszámodat. Nagyon csinos vagy! Csak én meleg vagyok, DE van egy egypetéjű ikertestvérem, aki heteró, ha érdekelne a száma vagy a Snapchat elérhetősége.”

Jillian elfogadta Derek ajánlatát, majd később egy képet osztott meg, amelyen az említett ikertestvérrel, Scott-tal pózolt: Együtt ebédeltem a testvérével. A neve Scott. Legközelebb a hálaadási szünet után fogunk találkozni.

A mesébe illő szerelmi történet azonnal rabul ejtette a Twitter-felhasználók szívét, akik szerint Jillian egyszerre talált magának egy párt és egy legjobb barátot. És akadnak olyanok is, akik további fejleményekre kíváncsiak, hogyan is alakul ezek után Jillian és Scott kapcsolata.

 

 

Previous post

Holtan találtak rá a halálos fenyegetéseket kapó LMBTQ aktivistára

Next post

Jamie Lee Curtis örömmel előbújtatná a melegellenes, de valójában meleg politikusokat