Hírek

A Ku-Klux-Klanhoz hasonlította az LMBTQ közösséget egy politikus

A republikánus Eric Porterfield először egy LMBTQ ellenes törvényt támogatott a nyugat-virginiai törvényhozásban, majd az LMBTQ közösség tagjait a valaha volt egyik legbrutálisabb szervezethez hasonlította.

Egy vita során, mely arról a törvényről szólt, hogy engedélyezni kellene az LMBTQ ellenes diszkriminációt a munkahelyeken, az egyébként 2006 óta vak férfi nem rejtette véka alá véleményét. Az LMBTQ közösség tagjait politikai terroristának nevezte, akik mindenki életét megpróbálják irányítani – írja a GayTimes.

 

Eric Porterfield

 

Azzal, ha nem fogadjuk el ezt a törvényt, valójában diszkrimináljuk azokat az embereket, akiknek mély, vallásos meggyőződésük van, vagy éppenséggel nem akarják úgy irányítani üzletüket, ahogyan a szocialista-baloldali szellemiségűek. […] Az LMBTQ közösség nem a melegeket védi. Nagyon sok olyan meleg ember van, akiket üldözni kezdenek, ha azok nem a szélsőbal ideológiáját vallják a közösségről. […] Az LMBTQ a Ku-Klux-Klan modern verziója, anélkül, hogy csuklyákat viselnének.

Porterfield hozzátette, hogy az LMBTQ közösségnek ugyanannyi szabadsága van az USA-ban, mint bárki másnak, de szerinte feljelentik és megbüntetik azokat az embereket, akik nem értenek velük egyet, vagy nem ugyanaz a kép él bennük az Egyesült Államokról, mint nekik.

Ebben az országban ezek az emberek a legveszélyesebbek, és ők a leggonoszabbak is.

Erről azonban Belinda Biafore-nak, a nyugat-virginiai Demokrata Párt elnökének teljesen más véleménye van: szerinte Nyugat-Virginiában nincsen helye olyasvalakinek, aki ilyen hatalmas mennyiségű gyűlöletet áraszt magából.

CC header banner – 2019 júl
Previous post

„Mindannyiunk számára hosszú volt ez a harc” – Interjú Sumit Pawar indiai LMBTQ aktivistával

Next post

Szivárványos sütiversennyel ünneplik a britek az LMBT Történeti Hónapot