Hírek

A királyi család hallgat a biszexuális rokonról

Lord Ivar Mountbatten hiába készül boldogan első házassági évfordulójára férjével, amikor arról kérdezik, mit szólt rokonsága, a királyi család házasságához, nem tud rá választ adni, mivel rokonai nem beszélnek kapcsolatáról.

II. Erzsébet királynő unokatestvére, az ötvenhat éves Lord Ivar Mountbatten tavaly történelmet írt, amikor összeházasodott azonos nemű párjával, James Coyle-lal, aki egy légitársaságnál dolgozik. A kérdést, miszerint mit szólt mindehhez a királyi család, sokszor feltették már neki esküvője óta, de sajnálatos módon a mai napig nem tudja rá a választ – írja a Daily Mail.

„A királyi család nem igazán beszél erről. Nem tudnak valami jól kommunikálni” – mondta a Tatler magazinnak Lord Mountbatten.

 

Lord Ivar Mountbatten (jobbról) a volt feleségével és újdonsült férjével

 

Szűkebb családja véleménye azonban fontosabb számára, mint a tágabb rokonságé, és az elmúlt egy évben boldogan élhetett volt feleségével, Lady Pennyvel, akivel hivatalosan 2011-ben váltak el útjaik, de a nő a mai napig szereti őt és tavaly az oltárig kísérte. Velük él három gyermekük is, Ella, Alix és Luli, de természetesen otthonukból nem hiányozhat Mountbatten férje, James Coyle sem.

„Szerintem szeretik, hogy van még egy férfi a házban. Ez jobban a kedvükre van, mintha egy mostohaanyával kellene együtt élniük, aki könnyen olyanná válhat, mint a mesékben szereplő gonosz társaik.”

Ami még boldogabbá teszi őt, hogy édesanyja, Janet az első pillanattól kezdve támogatta kapcsolatát, mondván: egyszer mindent ki kell próbálnunk az életben. És bár Mountbatten az első a királyi családból, aki azonos nemű párjával vonult az oltár elé, mégsem ő az első, aki az LMBTQ közösségbe tartozik. A nagynénjéről, Nadejda Mounbattenről, ugyanis Lord Ivar is azt mondja, hogy leszbikus volt.

 

Lord Ivar Mountbatten családfája

 

Previous post

Batman és Robin nem meleg szeretők, állítja a film rendezője

Next post

Gyerekpornó birtoklásáért tartóztatták le a homofób igazgatót