Hírek

A katolikus egyház nem, a Sátán Egyháza azonban támogatja a pride-ot

Miközben pár nappal ezelőtt egy római katolikus püspök kijelentette, hogy véleménye szerint a pride ártalmas a gyermekekre, a Sátán Egyháza az LMBTQ-közösség védelmére kelt.

 

https://humenonline.hu/katolikus-puspok-allitja-a-pride-artalmas-a-gyermekeknek/

 

Thomas Tobin, katolikus püspök Twitter-bejegyzése, melyben felkérte híveit, hogy ne támogassák a júniusi pride rendezvényeket, hamar körbejárta a világot, és a Sátán Egyházának figyelmét is magára vonta – számol be róla a Gay Star News.

Csak emlékeztetőül: a sátánistáknak maguknak kell eldönteni, hogy támogatják-e vagy részt vesznek-e az LMBTQ Pride Hónap rendezvényein júniusban. Mint érzéki vallás, a sátánizmus felkarolja a felnőttek szexualitásának és nemi identitásának minden formáját. De tartsátok távol a gyerekeket a katolikusoktól, csak hogy biztonságban legyenek.

 

 

Úgy tűnik, nem csak Sátán gyermekei ellenzik a püspök szavait, de a civil Twitter-felhasználók mellett Dave Bautista, A galaxis őrzői sztárja is hangot adott őszinte véleményének:

Az anyukám leszbikus. Szerintem jól sikerült felnőnöm. És ő azt választotta, hogy segít a hajléktalanoknak és azoknak az embereknek, akik mentális betegségben szenvednek. Beismerem, nem vagyok tökéletes, de legalább sosem voltam ítélkező képmutató! Biztos vagyok benne, hogy nem az összes katolikus nevében beszélsz. Legyen szép napod.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb