GasztronómiaKultúra

A Humen Fesztiválon vár a következő Rainbow Brunch!

Idén júliusban a Pride levezetéseként indult útjára a Rainbow Brunch sorozata: minden hónap második vasárnapján finom falatok várnak minket. Ilyenkor délelőtt 10 és délután 4 között bármikor megéri csatlakozni: a korán kelők szervezhetnek akár egy reggeli randit, a későn fekvők pedig akár kipihenhetik az előző napi partit. A mennyei harapnivalók és a finom koktélok sora garantált.

 

 

A helyszín az egyik kedvenc reggelizőnk, a 10 Sixty-Six Bar – az Oktogontól pár percnyi sétára található 10 Sixty Six alighanem Budapest egyik leghangulatosabb reggeliző helye, így ideális egy hamisítatlan brunch-hoz.

A következő Rainbow Brunch a Humen Fesztiválhoz kapcsolódik szeptember 15-én, a hangulatról egyedi koktélspecialitások és élőzenével Vesselényi Tibor (Tibi & the Otters) gondoskodik.

Időpont: 2019. szeptember 15., 10:00 – 14:00

Helyszín: 10 Sixty-Six Bar

1066 Budapest, Ó utca 37.

 

Vesselényi Tibor (Tibi & the Otters)
Gitárral a kezében, műfaji korlátokat nem ismerve zenél, javarészt csukott szemmel.
A folk/indie/jazz/funky hangzású dalai szólnak átélt és elképzelt érzelmeiről, fekete lyukakról, a globális felmelegedésről, és egyenlő jogokról egyaránt. Mostanában szólóban, illetve a “Tibi & the Otters” trióban találkozhattok vele Budapest pince-pubjaiban.

 

A bárról bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz:

 

https://humenonline.hu/ahol-megreszegulsz-a-reggelidtol-10-sixty-six/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb