Hírek

A homoszexualitás népszerűsítése miatt van egyre több meleg és leszbikus Dúró Dóra szerint

Interjút adott hétfő este a HírTV-nek Dúró Dóra, a Jobbikból kizárt, jelenleg a Mi Hazánk Mozgalom égisze alatt politizáló országgyűlési képviselő. Sajnos egy ismét elővette régi vesszőparipáját: a homoszexualitást, valamint az úgynevezett melegpropagandát – foglalja össze a 444.

Rendet kell tenni a iskolai felvilágosításban: tiltsák ki a homoszexuális propagandát a magyar oktatási intézményekből, tűzte zászlajára újdonsült pártja. Dúró a műsorban kifejtette: “Magyarországon is vannak sajnos olyan civilszervezetek, amik a homoszexuálisok emberek képviseletére jöttek létre, és bejelentkeztek iskolai felvilágosítást tartani.

Ezt nem szabadna engedni, szerinte a felelős párkapcsolatot kell nevelni a gyermeket, és ezt a példát mutassuk meg nekik, ami a társadalmat is gyarapítja. Ha úgy tetszik, ez egy nemzetstratégiai kérdés is.

A demográfiai helyzet, a népességcsökkenés ma az ország legnagyobb problémája, indokolja a képviselő. Kijelentette: “fontos hangsúlyozni, hogy homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e ez.” Szerinte genetikusok is megerősítik, hogy az, hogy “milyen hatások érik tinédzser-vagy serdülőkorában az adott személyt, az igenis hatással van a szexuális orientációjára.

A fő üzenetet a képviselő saját YouTube-csatornáján is megosztotta:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb