Hírek

A homoszexualitás egyenlő a zoofíliával és a pedofíliával, állítja egy politikus

Egy wyomingi republikánus politikus, Lynn Hutchings beszédet tartott egy fiatalból álló közösség előtt, ám a közönségnek csalódottan kellett távoznia a rendezvényről, miután Hutchings túlságosan őszintén fogalmazta meg véleményét.

A rendezvényre meghívták azokat a diákokat, akik a Meleg-Heteró Szövetség tagjai, és bátran feltehették kérdéseiket Hutchingsznak, bár a szervezők az óta megbánták döntésüket a vendégelőadóval kapcsolatban – írja az LGBTQ Nation.

 

Lynn Hutchings

 

A diákok arról a törvényről szerettek volna beszélni Lynn Hutchingsszal, mely betiltaná azt a fajta diszkriminációt az alkalmazottakat illetően, ami az egyén szexuális orientációján vagy nemi identitásán alapszik.

Ha a szexuális orientációm arról szólna, hogy feküdjek le minden férfival ebben a teremben, és hogy feküdjek le minden egyes nővel is, aztán ők idehoznák a gyermekeiket és velük is lefeküdjek, és utána ők idehoznák a kutyáikat, és még azokkal is lefeküdjek, akkor is megérdemelném a védelmet a szexuális orientációm miatt?

A hosszas és igazán szürreálisnak tűnő válasz után több diák is fel akart szólalni, de Hutchings többnyire beléjük fojtotta a szót, és nem engedte érvényesülni őket. A szervezők mindezek után amiatt fejezték ki aggodalmukat, hogy Hutchings szenátor minden bizonnyal maradandó sérülést okozott kijelentésével a Meleg-Heteró Szövetség diákjainak lelkében.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin