Itthon

A Hit Gyülekezete vezetője is nekiment a Meseország mindenkié könyvnek

A 444 hívta fel rá a figyelmet, hogy a Hit Rádió október 15-ei adásában Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője is megosztotta gondolatait a Meseország mindenki című mesekönyv kapcsán. Bár ne tette volna.

A lelkész szerint több probléma is van azzal, hogy az állam eltűri a többségtől eltérő élethelyzetű hősöket szerepeltető mesekönyvek kiadását. Ha ugyanis nem helyezik a gyerekeket a homoszexuális propagandával szemben védelem alá, akkor nagyon meggondolandó, hogy érdemes-e egyáltalán bárkinek gyermekeket vállalni.

Németh szerint az sem korrekt, hogy a keresztények arra jók, hogy gyereket vállaljanak és nagycsaládokat hozzanak létre, de nem biztosítják a jogukat, hogy keresztény nevelésben és tanításban részesítsék a gyerekeiket. Az úgynevezett homoszexuális propaganda visszaél azzal, hogy a gyerekeket kötelező óvodába-bölcsődébe íratni. Mint ismert, ennek vette elejét Mezőkövesd és Csepel polgármestere azzal, hogy betiltották az említett típusú önkormányzati fenntartású intézményeikben a mesekönyvet.

A lelkész úgy látja, hogy a kormány családtámogatási politikája megbukik, ha a keresztény szülők észreveszik, hogy a kulturális forradalom számára vállalnak gyereket és az így keletkező népességkiesést csak migrációval lehet majd pótolni.

Hiányolja továbbá, hogy a médiában főleg pszichológusok szólalnak meg a téma kapcsán, miközben lelkészeket, teológusokat is ugyanúgy meg kéne szólaltatni, hiszen ők hozzáértők.

Aki kíváncsi a teljes adásra, itt hallgathatja meg (vagy ha csak egy Dislike gombot szeretne nyomni rá):

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin