Itthon

A Hír FM műsorában pedofilnak nevezték az örökbefogadó azonos nemű párokat

A Hír FM (egykor Karc FM) Gajdics Ottó által vezetett Háttérkép című műsorának egy júliusi adásában a házigazda Boros Imrével és Bogár Lászlóval beszélgettek Nyugat-Európa hanyatlásáról és a téma apropóján szóba kerültek a szivárványcsaládok is – számol be róla a Média1.

A vendégek és a msorvezető nagy egyetértésben voltak azzal kapcsolatban, hogy a nyugat-európai országok közvéleményének többsége támogat egy olyan „identitás-felszámolási” folyamatot, ami Bogár László korábbi országgyűlési képviselő szerint az „európai keresztény fehér embernek” a lelki, erkölcsi, szellemi átalakítása érdekében zajlik.

A közgazdász azt is mondta, hogy ebbe beletartozik az is, hogy elfogadottá vált a homoszexuális párok örökbefogadási lehetősége, ami szerinte bűncselekmény. „Tehát ma kivétel nélkül valamennyi nyugat-európai országban a közvélemény-kutatások azt igazolják vissza, hogy a 70-80 százaléka a társadalmaknak teljesen természetesnek tartja a homoszexuálisok házasságát, sőt örökbefogadását is, ami nyilvánvalóan pedofília” – hangzik el Bogártól, amire Boros Imre volt miniszter hangosan helyesel, a műsorvezető Gajdics pedig néma csendben ül.

Az adás eredetileg a rádió YouTube-csatornáján is elérhető volt, azonban a napokban leszedték onnan.

A jobboldali „megmondóemberek” értelmi színvonalának egy másik szomorú példája:

 

Bencsik András szerint jó hír, hogy Ugandában kivégeznék a melegeket

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin