Hírek

A heteró férfiak a “meleg gének” miatt szexelnek többet?

Egy, a “meleg génekkel” foglalkozó kutatás szerint a meleg férfiak többet képesek szexelni a heteróknál. Ám ezzel lehet a heterók is jól járnak…

A massachusetts-i Broad Institute kutatása szerint a “meleg gének” összeköthetők a párosodás mértékének sikerességével – még a heteroszexuálisok körében is. Azok a heteró férfiak ugyanis, akiknél kimutatták kis mennyiségben a bizonyos gén létezését, többet szexeltek, mint azok, akiknél egyáltalán nincs jelen a gén – írja a Queerty.

A kutatás során 300 ezer heteroszexuális férfit kérdeztek meg szexuális szokásaikról és ízlésükről. A kutatók ebből választották ki azt a 28 ezer válaszadót, akiknek volt már kapcsolata férfivel is. Ezekután összehasonlították a két csoport eredményeit és azonosítottak néhány gént, melyek a szexualitásért felelősek. Az eredmények még a tudósokat is meglepték.

De mi is derült ki pontosan?

A kutatás szerint a homoszexualitás tisztán köthető a genetikához, igaz, azt nem csupán egyetlen egy gén okozza. “Nem igazán azt döntik el, hogy valaki heteroszexuális lesz-e” – mondja Benjamin Neale, a Broad Intézet kutatója – “Inkább azt döntik el, hogy erre kisebb vagy nagyobb esély lesz-e.”

A kutatásból emellett az is kiderült, hogy azok a heteró férfiak, akiknél kimutathatók ezek a bizonyos gének, nem csak többet szexelnek, de több szexuális partnerük is van. Sőt! Még jobban is néznek ki!

A leszbikusoknál egyelőre nem mutattak ki hasonló összefüggést.

Vagyis ebből akár azt is kikövetkeztethetjük, hogy a férfiak közül a meleg férfiak szexelnek a legtöbbet és néznek ki a legjobban.

A tudománnyal pedig nem szabad vitatkozni, ugye?

Previous post

Transzneműként bújt elő a Jupiter

Next post

DeGeneres halálos fenyegetéseket kapott az előbújása után