Lifestyle

A herceg és a lovag – Újabb mesekönyv jelent meg két fiú szerelméről

Az elmúlt években – különösen az angol nyelvű könyvpiacon – egyre elterjedtebbé váltak a meleg és leszbikus szerelemről szóló mesekönyvek. Az egyikben például két herceg kincs felkutatására indul és közben egymásba szeretnek, míg a másik egy herceg és egy parasztfiú szerelmét örökíti meg.

Daniel Haack Prince & Knight című könyve, ahogy a szerző írja: Egy furcsa barátságot mesél el, melyet  a fiatal olvasók figyelmébe ajánl, hogy láthassák, hogy nem minden herceg szeretne feleségül venni egy hercegnőt.

 

 

Egy színes, szórakoztató, modern mesét alkottunk a szexualitásról, az elfogadásról, a szerelem felfedezéséről, avagy egy vonzó történet egy bátor lovagról és egy hercegről, akik legyőzik a szörnyeteget, miközben megtalálják az igaz szerelmet. A könyvet egyaránt ajánlják a szülők és a gyermekek figyelmébe.

 

 

A mesében megjelennek a klasszikus mesei elemek: a sárkány, a herceg, aki legyőzi a gonoszt, és a jó győzedelmeskedik a rossz felett.

Régiónkban az elmúlt időszakban egyetlen hasonló témájú könyv jelent meg csupán, a szomszédos Horvátországban. A szivárványcsaládokról szóló mesekönyv szélsőjobboldali csoportoknál alaposan kiverte a biztosítékot, Kaštela városában még könyvégetést is tartottak.

Videó – Szivárványcsaládokról szóló mesekönyv képmását égették Horvátországban

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin