Színes

A Heartstopper harmadik évadáról osztott meg részleteket Alice Oseman

Alig néhány nappal a második évad megjelenése után Alice Oseman, a Heartstopper alkotója elejtett pár részletet a sorozat harmadik évadáról. A produkció várva várt második évada a múlt héten jelent meg és azonnal kivívta a kritikusok és a közönség elismerését – nem véletlen, hogy világszerte a nézettségi listák élén nyitott.

A Hearstopper Magyarországról is elérhető a Netflix streaming szolgáltató oldalán.

A második évadban elkezdtük vizsgálni a mentális egészséget” – magyarázta az írónő a Metrónak adott interjújában. „Azt hiszem, elég nyilvánvaló abból, ahogyan a második évadot magunk mögött hagyjuk, hogy ez lesz a harmadik évad egyik központi eleme. Továbbra is foglalkozni fogunk vele, és feltárjuk, hogyan befolyásolja Nick és Charlie kapcsolatát, és az összes többi barátságot a sorozatban.

Az eredeti képregénysorozat rajongóihoz szólva Alice megnyugtatta a rajongókat, hogy a legutóbbi kötet tartalma bekerül a következő évadba.

Azok, akik olvasták a könyveket, tudják, hogy a negyedik kötetben sok olyan dolog van, amiről még nem szóltunk” – mondta. „Azoknak, akik olvasták a negyedik kötetet, lesz egy kis fogalmuk arról, hogy mi fog következni„.

Kollégánk, Kanicsár Ádám András cikke arról, szerinte mi az, ami (nagyon) nem jó a Heartstopper új évadában, itt olvasható:

 

5+1 ok, amiért a Heartstopper 2. évada (nagyon) nem jó

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin