Hírek

A gyerekek nem állnak készen a meleg pingvinekre egy katolikus újságíró szerint

Alig egy hete számoltunk be róla, hogy a Londoni Állatkert pride ünnepséget tart meleg pingvinjei tiszteletére, egy katolikus újságíró máris nyilvánosságra hozta erről őszinte és senki által nem kérdezett véleményét.

 

Meleg pingvinpárnak szerveztek csodálatos esküvőt

 

A Londoni Állatkert büszkén hirdeti jelmondatát: Néhány pingvin meleg, tedd túl magad rajta; ám ez nem mindenkinek nyerte el tetszését, és Caroline Farrow, katolikus újságíró Twitter oldalán osztotta meg álláspontját – írja a Pink News.

Ez a felirat arra kényszeríti a családokat, hogy megvitassák a témát gyermekeikkel, miközben tudják jól, hogy a gyerekeik még érzelmileg nem állnak erre készen. Ez teljes mértékben politizálásnak, és a családi életbe való beavatkozásnak számít. […] Az embereknek kezd elege lenni abból, hogy rájuk erőszakolják a szivárvány hanyatlásának és mások magánéletének ünneplését. Képzeld csak el, amikor a hatéves gyerekedet elviszed a Londoni Állatkertbe, és azt kérdezi tőled: melyik pingvin meleg? Ennek nincsen semmi értelme. Véget kell vetni annak, hogy mások a saját értékeiket akarják ráerőltetni a gyermekeinkre. Képzeld csak el a Brit Humanisták reakcióját, ha a Londoni Állatkert olyan feliratot állítana ki, amelyen az állna: Néhány emu katolikus; tedd túl magad rajta?!

 

 

Farrow hosszadalmas fejtegetése után az ártalmatlan táblát konfrontációs propagandának nevezte. Ezzel azonban nem vetett véget felháborodásának, és a londoni pingvineket egyenesen a deviáns jelzővel illette. Amikor pedig gyermekei az And Tango Makes Three című könyvet olvasták egy meleg pingvinpárról, akik ketten neveltek fel egy fiókát, mind sírva fakadtak, amiért a kis pingvinnek nem volt anyukája.

Akadtak viszont olyanok is, akik nagy örömmel fogadták a londoni kezdeményezést, és úgy gondolják: minden pingvin szabadon választhatja meg párját, akárcsak az emberek.

Previous post

Londonban még az Uber biciklijei is pride zászlókat kaptak

Next post

Aktív kikapcsolódás a város szívében – Teszteltük a Go Active edzőtermet