Színes

A Grindr kiderítette, hol él a legtöbb aktív és passzív

Előszeretettel panaszkodnak férfiak arról, hogy a lakóhelyük környékén túl sok aktív, vagy éppenséggel túl sok passzív él, ami nehezíti számukra a partnertalálást. De mi ebből az igazság? Tényleg vannak városok és országok, ahol a melegek két nagy csoportjából valamelyik kiugróan felül, esetleg alulreprezentált?

Ennek járt utána a Grindr, amelyet havonta 13 millió felhasználó pörget világszerte és statisztikáiról ezúttal látványos kis videót is megosztott Instagram-oldalán.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grindr (@grindr) által megosztott bejegyzés

 

A randiapplikáció statisztikái szerint az alábbi öt országban legmagasabb az aktívak (ide értve az inkább aktívakat is) aránya: Marokkó, India, Nigéria, Chile és Izrael. Ezzel szemben a lista fenekén, a passzívak (ide értve az inkább passzívakat is) legmagasabb arányával Vietnam, Svédország, Thaiföld, Peru és a Dél-afrikai Köztársaság rendelkezik.

További érdekes statisztika, hogy az Egyesült Államokban és Brazíliában található a legtöbb felhasználó, Kuvaitban, Thaiföldön és Portugáliában a legmagasabb azok aránya, akik tudnak hostolni, illetve havonta körülbelül 855 millió fénykép cserél gazdát.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb