Életmód

A Grindr felhasználók többsége az appon reméli megtalálni az igaz szerelmet

2000 randiapplikáció-felhasználó megkérdezésével végzett kutatást a Compare the Market közvéleménykutató cég. Elsősorban az online ismerkedési szokások változását és az applikációkba vetett hitet kísérték figyelemmel – számol be a GayTimes.

Az egyik ilyen alkalmazás, amelynek külön figyelmet szenteltek, a Grindr és annak közönsége volt. A meleg applikáció felhasználóinak többsége, 56 százaléka hisz benne, hogy ott van esélye megtalálni az igaz szerelmet, miközben 24 százalékukkal fordult már elő, hogy felültették ugyanitt.

 

 

A randiapplikációk felhasználóiról általában elmondható, hogy közöttük a 25-34 éves korosztály a legoptimistább, 34 százalékuk őszintén hisz abban, hogy megtalálható online is az igaz szerelem.

59 százaléknak volt már rossz tapasztalata és ez elsősorban az unalmas első randevúból adódott. Érdekesség, hogy a férfiak gyakrabban jártak pórul, 20 százalékukkal előfordult már, hogy partnerük nem jelent meg az előre megbeszélt helyen és időben, míg a nőknél ugyanez a szám csak 14 százalék.

 

Hivatalos: Boldogtalanná tesz a Grindr, ha túl sokat használod

FRA EU post inject banner
Previous post

Először mutatkozott be Budapest LMBTQ-barát úti célként

Next post

Homofób támadás érte a legismertebb görög HIV-szűrőállomást