Hírek

A görögdinnye jótékony hatással van a pénisz méretére

 

A University of Kentucky 14 ezer férfit kérdezett meg, és a válaszadók 45 százaléka szeretne a meglévőnél nagyobb péniszt.

Csakhogy több tanulmány is állítja, hogy a kétes méretnövelő pirulák helyett a görögdinnye nem csak a pénisz méretére, de az állóképességre is jótékony hatással van. A frissítő gyümölcsben ugyanis megtalálható a citrullin nevű aminosav, amit a máj L-argininné alakít: ez jó hatással van a szívre, a keringésre, az immunrendszerre, és a merevedési zavarokra használt gyógyszerekhez hasonlóan segít ellazítani és kitágítani az ereket.

Apró szépséghiba, hogy a görögdinnye héjában 60%-kal több citrullin található, mint a gyümölcs húsában, így még a legideálisabb esetben is legalább egy-másfél kiló dinnyét kellene elfogyasztani, hogy a kellő szintre emelkedjen a szervezeteben az arginin szintje.

A görögdinnye régóta ismert ilyen hatását épp vadonatúj felfedezésként tálalja az egyik angol napilap – hiába, nem csak dinnye, de uborkaszezon is van -, de legalább megkérdeztek egy plasztikai sebészt is az átlagos péniszméretről. Dr. David Alessi szerint legtöbb esetben a saját férfiasságukat lekicsinylő férfiaknak nem is kicsi a mérete:

“Bár különböző eredmények születnek, a felmérések szerint az átlagos péniszméret erektált állapotban 12,7 – 15,2 cm között mozog. A legtöbb férfinek, aki túl kicsinek érzi magát, igazából nem plasztikai sebészre, hanem pszichológusra lenne szüksége.”

Akik vasárnap délben nagyon unatkoznak, akár össze is kapcsolhatják a közismert tényeket, miszerint a magyar férfiak péniszmérete a világ élvonalába tartozik, és nyáron hagyományosan hatalmas mennyiségben fogyasztunk itthon görögdinnyét. Véletlen? Aligha.

 

 

 

Previous post

Sosem tudhatod, mi vár rád a következő sarkon – Sétáló utcaszínházak

Next post

Harminc aktivistát vettek őrizetbe a szentpétervári pride-on