Színes

A Google is megemlékezett Betty White századik születésnapjáról

Január 17-én ünnepelte volna századik születésnapját a legendás színésznő, Betty White, aki 2021. december 31-én hunyt el, szomorú zárást adva ezzel a mögöttünk hagyott évnek.

A közösségi médiában sokan felhívták rá a figyelmet, hogy a kerek születésnap alkalmából a Google is tiszteletgett a legendás színésznő előtt. Betty White nevére rákeresve egy animáció jelenik meg a Google-ben (ma is – a magyar oldalon is!), amelyben piros rózsaszirmok lebegnek a képernyőn, a következő szavak kíséretében: “Köszönöm, hogy barátom voltál, 1922-2021“.

White karrierje kilenc évtizedet ölelt fel, a mindössze nyolcéves korában rádiójátékokban végzett munkájától kezdve a The Golden Girls című sorozatban nyújtott Emmy-díjas alakításáig.

 

 

A színésznő arról is ismert volt, hogy nyíltan kiállt az LMBTQ-közösség mellett. Egyszer így viccelődött: “A melegek szeretik az öreg hölgyeket.”

Nem érdekel, hogy ki kivel fekszik le” – mondta Betty White a Parade magazinnak 2010-ben. “Ha egy pár ennyi ideje együtt van – és vannak meleg kapcsolatok, amelyek szilárdabbak, mint egyes heteroszexuálisok -, szerintem rendben van, ha össze akarnak házasodni.

Nem tudom, hogy az emberek hogyan lehetnek ennyire ellenzők. Törődj a saját dolgoddal, intézd a saját ügyeidet, és ne aggódj annyira mások miatt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Golden Girls (@goldengirls) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb