Hírek

A gazdi állítja, kutyája a tudta nélkül fizetett elő egy pornócsatornára

Minden egy ártatlannak tűnő mozdulattal kezdődött, amikor egy mancs véletlenül hozzáért a távirányítóhoz – de a katasztrófát ekkor már nem lehetett megállítani.

 

Marino

 

Augusztusban Thomas Barnes egyszer csak egy 70 dolláros számlával találta szembe magát a DirectTV tévészolgáltatótól nem sokkal az után, hogy kutyája, Marino, egy bichon frisé játék közben ugrálni kezdett a férfi ágyán és rálépett a távirányítóra. Mint kiderült, a kutya ezzel a mozdulattal előfizetett a Hustler pornócsatornára – számol be róla a The News&Observer.

Amikor Barnes is megtalálta a csatornát televízióján rögtön felhívta a szolgáltatót és elmagyarázta a történteket. A telefonban biztosították róla, hogy minden rendben lesz és visszavonják az előfizetést. A pornócsatorna azonban továbbra is a képernyőjén maradt, ezért újra felhívta őket, és a tévészolgáltató újra hasonló ígérettel nyugtatta Barnes-t.

Miután ennek sem lett következménye, az 58 éves Barnes végül kifizette a számlát, ám a szolgáltató erre lekapcsolta az összes csatornáját.

„Az a 70 dollár a megélhetésem része volt, ezzel egyenesen a számból vették ki az ételt. Olyan, mintha ellopták volna tőlem, de ők ezt nem voltak hajlandóak belátni.”

A rokkantnyugdíjas Barnes panaszt nyújtott be az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottsághoz, elmagyarázva mindent, egészen a mancstól kezdve a pornócsatornán át a befizetési tételekig. Ezek után felhívta őt a DirectTV, akik megígérték, hogy következő számláján jóváírják az összeget. Barnes azonban továbbra is úgy érzi, az eljárás nem tisztességes. Az idős férfi tudja jól, hogy hibát követett el, de most ezért a hibáért egyedül kell fizetnie, hiszen mégsem kérhet segítséget hű társától, Marinótól.

 

 

Previous post

Először tartanak pride felvonulást Bosznia-Hercegovinában

Next post

Leszbikus párt dobott ki kocsijából egy homofób sofőr