Kultúra

A Disney megerősítette: meleg pár van a Star Wars: Ellenállásban

A készítők is megerősítették, hogy megérkezett a Star Wars univerzum első meleg párja, mégpedig animációs formában.

A Star Wars: Ellenállás című animációs sorozat, amely októberben tér vissza a második évadával, a Disney hivatalossá tette, hogy Orka és Flix bizony egy párt alkotnak – számol be róla a Gay Times.

 

Flix és Orka

 

„Szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy ők ketten egymáshoz tartoznak. Teljes mértékben kijelenthetjük, hogy ők egy meleg pár, és mi büszkék vagyunk erre” – nyilatkozta Justin Ridge, a sorozat egyik producere.

A Star Wars: Ellenállás egy számítógépes animációs sorozat, amely Az ébredő Erő előtt hat hónappal játszódik. Az idei Emmy-díjátadón még a Kiemelkedő gyerekműsor kategóriában is jelölték.

A rajongók a hivatalos bejelentés előtt is gyanították, hogy a páros valóban komolyabb érzelmeket táplál egymás iránt. Egyik alkalommal például Orka és Flix együtt látogatták meg Flix édesanyját és virágot is ajándékoztak neki, amellyel a készítőknek máris sikerült megnyerniük maguknak a nézőközönséget.

A bejelentésről Orka szinkronhangja, Bobby Moynihan is elmondta véleményét:

„Másfél éve készülök egy mondattal arra az esetre, ha valaki végre rákérdezne. Csak annyit mondhatok, hogy amikor Flix azt mondja, szeretlek, akkor Orka azt mondja: tudom. Hát nem édesek?”

Korábban a Star Wars univerzumban Lando Calrissian szexuális orientációjáról is felröppentek a hírek, akkor megerősítették, hogy a karakter pánszexuális, bár erre a képernyőn nem igazán volt bizonyíték.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb