Színes

A dél-afrikai versenyző a Mr Gay World 2021 győztese

Egy dél-afrikai televíziós műsorvezető, a 31 éves Louw Breytenbach nyerte a Mr Gay World 2021 döntőjét, amit október 30-án tartottak. A koronavírus-járvány miatt tavaly elmaradt a rendezvény, a 2020-as versenyt három héttel ezelőtt pótolták virtuális formában, így Breytenbach a címét most a tavalyi év győztesével, a a fülöp-szigeteki Kodie Macayannal megosztva viseli egy éven át. A második helyezett a fülöp-szigeteki Joel Rey Carcasona, a harmadik pedig a Puerto Rico-i Joshuan Aponte.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louw Breytenbach (@louwbreytenbach02)

 

A verseny során a tévés őszintén beszélt a küzdelmeiről: fiatalon három öngyilkossági kísérlete volt, két évvel ezelőtt egy autóbalesetben súlyosan megsérült, és súlyproblémái miatt a bulvármédia is sokat foglalkozott vele. Breytenbach a televíziózás mellett színészkedik is és egy kis színházat üzemeltet, ugyanakkor a világjárvány őt is pályamódosításra kényszerítette:

„Nagyon sokan megdöbbennek, hogy egy évvel ezelőtt lakásokat takarítottam, hogy meg tudjak élni, és hogy megtarthassam a munkatársaimat. Egy rákbetegség veszélye, a koronavírus és rengeteg padlóra kerülés után itt vagyok. Soha nem szabad feladni a küzdelmet és soha nem szabad feladni, hogy higgyünk magunkban.”

 

oo

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb