Életmód

A családi ebédnél jött rá egy biszexuális férfi, hogy szexelt barátnője apjával

Pikáns szituációról számolt be a The Guardian párkapcsolati tanácsadójának írt levelében egy biszexuális férfi. Elmondása szerint volt életének egy kemény időszaka, amikor gyakorlatilag bárkivel lefeküdt, aki szembejött vele, legyen szó nőről, vagy férfiról.

Mindez azonban megváltozott, amikor megismerte mostani barátnőjét, akivel olyan jól mennek a dolgok, hogy eljegyzést is tervezget. Persze mielőtt kettejük kapcsolata ilyen komoly fordulatot venne, időszerű megismerkedni egymás családjával. Így eljött az a nap is, amikor a lány bemutatta őt szüleinek.

 

 

A beszélgetés kellemes mederben folyt, valami azonban nem hagyta nyugodni a férfit – olyan ismerős neki jövendőbeli apósa. Már az ebéd félénél jártak, amikor rádöbbent, hogy ő is egykori szexuális partnerei közé tartozik. Erre az apuka is rájöhetett, ugyanis az első adandó alkalommal, amikor kettesben maradtak, arra kérte a fiút, hogy szakítson a lányával, mert ez így nem működhet.

A tanácsadó, Pamela Stephenson Connolly válaszában nem túl derűlátó. Egyetért az apóssal, szerinte is jobb minél előbb kiszállni e szerelmi sokszögből, de anélkül, hogy felfedné a valóságot, az ugyanis könnyen további katasztrófához vezethet. Egy életre megmérgezheti apa és lánya között a kapcsolatot, az apa és anya közöttiről nem is beszélve.

Hogy a férfi végül melyik utat választotta? Egyelőre nem tudni.

Previous post

„Nemcsak fogja magát, megszépül és megoldódik az élete, mert ez így önmagában hazugság. Ezért igenis tenni kell valamit”

Next post

Herstory - Coccinelle, a francia szexszimbólum