Színes

A család majdnem megölte a férfit, akinek titokban a fiuk volt a szeretője

 

Még április közepén letartóztattak egy négy tagú floridai családot a hatóságok, mindegyiküket gyilkossági kísérlettel, testi sértéssel, betöréssel, emberrablással és gyűlölet-bűncselekménnyel vádolták meg. Áldozatukat, egy 31 éves férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy megvakult.

Azóta kiderült az indíték is: a megtámadott férfinek és a család egyik fiának kilenc hónapon át tartó viszonya volt egymással. A család meg volt győződve arról, hogy az áldozat tette meleggé a 21 éves fiút, ezt akarták megbosszulni. De ennyivel nem érték be: az anya arra akarta kényszeríteni a fiát ezek után, hogy feleségül vegyen egy nőt, akinek már a jegygyűrűt is megvették.

Mindezt az áldozatnak még a támadás előtt elmondta a fiú. Elmesélte, hogy a szülei rájöttek arra, hogy meleg, emiatt az apja nem fogadja el, az anyja pedig arra kényszeríti, hogy elvegyen egy nőt.

Még aznap megjelent az egész család az áldozat lakásánál, akit addig vertek, amíg el nem veszítette az eszméletét. Ekkor azt hitték, hogy meghalt, és távoztak a lakásból. A vérben fekvő férfit 14 órával később találták meg, de nem akarta bajba sodorni a szeretőjét, ezért azt mondta a rendőröknek, hogy részegen elesett. Csak hat hónappal később mondta el a nyomozóknak, hogy pontosan mi történt.

Ha a családot bűnösnek találják a felhozott vádpontokban, akkor életfogytiglani börtön várhat rájuk.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb