Kultúra

A Carolt ajándékozza a Netflix karácsonyra

A népszerű karácsonyi témájú leszbikus film, a Carol is felkerül a Netflix kínálatára és az oldal készítői egy kis meglepetéssel készültek a bejelentés mellé.

Eljött az idő, hogy az egyik legjobb leszbikus filmet, a Carolt ünnepeljük Todd Haynes rendezésében és Cate Blanchett, valamint Rooney Mara főszereplésével. A filmben pedig a két nő közötti szerelmi történetet láthatjuk az 1950-es évek New Yorkjában. A művet megjelenésekor mi magunk is bemutattuk:

Kritika: Carol – Érzések hidegháborúja

A meglepetés pedig egy, a YouTube-on már elérhető a cappella előadás, amelyben az egyik legismertebb karácsonyi dalt, a 12 Days of Christmast hallhatjuk, amelyet az előadók a filmre szabottan átírtak.

Így találkozhatunk a dalszövegben olívabogyóval a Martini tetején, szőrme kabáttal, barna kesztyűkkel és svájcisapkákkal. Mindezt három Carol és három Therese énekli el nekünk, akik így kívánnak boldog karácsonyt a film rajongóinak!

The 12 Days of Christmas | Carol Movie Sing-Along | Netflix

Here’s the holiday present you never knew you needed. The 12 Days of Carolmas is here, dearests. Arranged and performed by Premiere A Cappella. Watch Carol (…

Previous post

HIV-pozitív státuszuk miatt küldtek el katonákat az amerikai hadseregtől

Next post

Drámakirály – Minden meleg jó nő