Hírek

A Cameron Post színésznője szerint az LMBTQ oktatás minden korosztálynak kijár

 

Chloë Grace Moretz szerint nem kellene korhatárhoz kötnünk, mikor beszélhetünk vagy oktathatunk LMBTQ kapcsolatokról, és jobb lenne, ha már a fiatalabb korosztály előtt is nyugodtan beszélhetnénk erről.

A Cameron Post rossz nevelésének huszonkét éves sztárja saját tapasztalatból tudja, mennyivel könnyebb lenne, ha már gyerekkorban hozzászoktatnák az embereket ahhoz, hogy nem csupán heteroszexuális kapcsolatok léteznek a világon – számol be róla a Pink News.

Moretz két fiútestvére is melegként coming outolt, és mivel a konzervatív Georgia államban nőttek fel, mind a ketten úgy érezték, átnevelő terápiára kell jelentkezniük, ám végül az előbújás mellett döntöttek. Ez volt az a pont a fiatal színésznő életében, melynek köszönhetően elvállalta a Cameron Post rossz nevelésének főszerepét, amelyben maga is átérezhette testvérei helyzetét, még ha a szerep idejére is.

„Két meleg fiútestvérem van, és a kisebb unokatestvéreink egészen pici koruk óta tudják róluk, hogy melegek. Úgy nőhettek fel, hogy megértették, ez is része az életnek és, hogy a szerelem több formában is ránk találhat. Ezért érzem úgy, hogy nem kellene korosztályokhoz igazítani a felvilágosítást; szerintem ez nem igazságos a gyerekkel szemben. Miért ne mutassuk meg nekik a világ egész spektrumát, hogy önmaguk lehessenek és megértsék, hogy bármit elérhetnek?”

 

 

Previous post

Meleg színésszel tárgyal a Marvel a következő szuperhősfilmjéhez

Next post

Visszatérnek az LMBTQ rendezvények Törökország fővárosába