Hírek

A brit tudósok megtalálták a legjóképűbb férfit a világon

 

Tudományos kutatás keretében keresték a legtökéletesebb férfi arcot, és a 33 éves angol színész, Robert Pattinson személyében találták meg azt, akinek az arca a legjobban közelít az aranymetszés arányosságához és az ókori görögök által lefektetett, tökéletességet leképező ideákhoz.

A DailyMail számolt be a brit tudósok eredményeiről, akik szerint Pattinson arca 92,15 százalékban tökéletes. A legújabb számítástechnikai technológiákat felhasználva a listát egy plasztikai sebész, Julian De Silva vezetésével állították össze.

 

 

A doktor szerint Pattinson az egyértelmű győztes, ha az arc összes elemét vizsgálják – az egyetlen terület, ahol a színész átlagon alul teljesít De Silva szerint, az ajkak: Pattinsonét vékonynak és laposnak ítélték.

Nem így Henry Cavill esetében, akinek az ajkait a leginkább tökéletesnek ítélték (a homlokával együtt), de az orvos szerint Cavillnek a szeme se áll jól. Mármint ténylegesen, a szemei közötti távolság az, ami lehúzta a pontszámát, ami összesítve 91,64 százalék.

Bradley Cooper pont a szemeinek köszönhetően csípte meg a harmadik helyet 91,08 százalékkal, esetében állítólag az orra az, ami lehúzza a pontokat.

 

 

A listán utánuk sorrendben Brad Pitt, George Clooney, Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West és Ryan Gosling szerepel.

A tökéletesség iránti vágy és a testképzavar eközben hihetetlen gyorsasággal terjed a meleg férfiak körében. „Túl csúnya vagy ahhoz, hogy meleg legyél” – címmel nemrég a BBC készített riportot az ártalmas jelenség kapcsán olyanokkal, akik az egészségkárosodást is vállalták az áhított külsővel járó elfogadásért.

 

 

Férfiak, akik egészségüket kockáztatták a tökéletes testért

 

Previous post

A KDNP alelnöke nem is kérte a Netflix-től a meleg Jézusról szóló film törlését

Next post

Akit a hangja alapján melegnek gondolnak, az hátránnyal indul egy állásinterjún