LifestylePride

A Bristol Pride pillanatai egy magyar lány fényképezőgépén keresztül

A Bristol Pride különböző programjaira összesen közel negyvenezer embert vártak idén. A látogatók között ott volt egy magyar lány is, Szilczer Kriszti, akitől a felvonulás hangulatát visszaadó remek képeket és rövid beszámolót is kaptunk:

„Bristolban jártunk a barátnőmmel körülnézni, mert ő gondolkodik a kiköltözésen. Egy plakáton megláttuk, hogy pont ebben az időben rendezik a Pride-ot, és kíváncsiak voltunk, milyen lehet. Nem olvastam róla, de több ezren lehettek, a legkülönbözőbb korosztályú emberek. Semmi kordon nem volt, rendőrt is csak pár helyen láttam – például ott, ahol valaki prédikált valószínűleg arról, hogy ez nem helyes, ott volt pár rendőr. De ez a prédikátor senkit sem érdekelt. Nagyon jó hangulatú, vidám, teljesen szabad felvonulás volt, utána pedig még egy nagy ingyenes bulit is szerveztek.

Ez nap az egész városban ünnep volt, nagyon sok bolt, a bankok, szolgáltatók külön kirakatot csinált rá. Az egész város megmozdult, a Pride ott az egész város ünnepe. Nagyon szuper élmény volt átélni.„

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb